Palvelut

Kauttamme saa kattavasti avaimia erilaisiin lukkoihin.

Abloy avaimet

Abloy mekaaniset avaimet: Classic, Profile, Exec, Sento, Sentry, Protec

Perinteinen Abloy Classic avain ja Abloy Profile, eli niin kutsuttu ura-avain sekä Abloy Exec -tyypin avaimet valmistamme lukkoliikkeellä heti mukaan. Nämä ovat yllä olevassa kuvassa kolme ensimmäistä avaintyyppiä vasemmalta oikealle päin katsottuna.

Tehdassuojatut Abloy avaimet: Abloy Sento, Abloy Sentry ja Abloy Protec tilataan kauttamme. Tehdassuojattuja avaimia on mahdollista tilata vain Abloy Valtuutettujen lukkoliikkeitten kautta, kuten meiltä. Tehdassuojattuja avaimia tilattaessa mukana pitää olla avainkortti ja henkilöllisyystodistus.

Abloyn avaintyypeistä syvällisempi analyysi avainjärjestelmät-sivulla

avaimia

Teemme avaimet mopoihin, moottoripyöriin, perämoottoreihin, polkupyöriin, tappihaittaisiin talon lukkoihin ja muihin lukkoihin. Kauttamme myös mekaaniset autonavaimet. Pystymme kopioimaan joitakin ajonestosiruja.
Vaikka avainpalvelumme on suhteellisen laaja ja kasvaa koko ajan, aivan kaikkia avaimia emme kuitenkaan pysty tekemään.

Vanhentunut lukitus on turvallisuusriski.

Abloy Cy001 HCR Lukko

Kuvassa nykyaikainen Abloy lukko

Uudistamme lukituksesi.

Vuosikymmeniä palvelleet lukot voivat toimia edelleen hienosti, mutta niiden avainturvallisuus ei ole enää entisensä. Pitkän käyttöiän aikana lukkoihin on voitu tehdä lisäavaimia, joiden olinpaikkaa on mahdotonta tietää varmasti.

Siksi ensimmäinen asia, mitä kannattaa tehdä, kun ostaa talon tai osakkeen, on varmistaa, että sen lukitus on kunnossa.

Mielenrauha ei suinkaan ole ainoa lukituksen uusimisella saavutettava etu.
Nykyaikainen lukitus on paitsi vanhaa turvallisempi, myös huomattavasti mukavampi ja helpompi käyttää.

Pelkällä lukkorungon vaihdolla voi vaikuttaa dramaattisesti arjen sujuvuuteen. Abloy LC100 lukkorunko tuo taloon käyttömukavuutta. Oven avaaminen onnistuu yhdellä kädellä, ilman että ostoksia, laukkua tai vauvan turvakaukaloa tarvitsee laskea välillä maahan. Avainta käytetään vain lukituksen vapauttamiseen ja varsinainen avaaminen tehdään kevyesti painikkeesta. Näin oven tiivistevastus voitetaan painikkeen vipuvarrella.

Kunnollinen lukitus on turvallisuuden perusta.

Varmuuslukko

Ovessa on tavallisen käyttölukon lisäksi varmuuslukko

Lukituksen uusiminen lisää talon turvallisuutta myös oviin vaihdettavien murtoturvallisten ABLOY pintasuojahelojen myötä.
ABLOY avainpesät läpäisivät ensimmäisenä Suomessa tiukat SFS 5970 Murronkestävyysstandardin vaatimukset.

Murtosuojattu pintahela

Murtosuojattu pintahela

Meiltä saa myös erilaisia murtosuojarautoja, ovisilmiä ja saranatappeja lisäämään oven murtolujuutta ja turvallisuutta. Kaikki tietenkin asennettuina.

Tarjoamme laajoja sarjalukostoja sekä yksittäisiä lukkojen sarjoituksia.

Sarjoitussuunnittelu

Sarjoitus lyhyesti: Yksi avain avaa useamman oven  tai usealla erilaisella avaimella voidaan avata vain yksi ovi.
Sarjoituksella voidaan tehdä eritasoisia avaimia, joilla on erilaisia kulkuoikeuksia. Esimerkiksi reittiavaimella pääsee kulkemaan vain taloyhtiön yleisissä tiloissa, kun taas huoltoavaimella on pääsy sähköpääkeskukseen tai lämmönjakohuoneeseen. Eritasoiset avaimet lisäävät turvallisuutta! Henkilöille jotka eivät välttämättä tarvitse yleisavainta, luovutetaan käyttötarkoitukseen sopiva avain, jolla on pääsy vain paikkoihin, joihin hänen kuulukin päästä.

Sentry laitelukkoja - yksi avain kaikkiin

Kevennä avainnippuasi ja sarjoituta kaikki lukkosi yhden avaimen taakse. Abloy lukoista löytyy laaja valikoima lukkoja erilaiseen laitelukitukseen. Kaikki lukot voidaan sarjoittaa yhden ja saman avaimen taakse.

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja sähköiseen lukitukseen.

sähkömagneettilukko

Dorman sähkömagneettilukko

Sähkömagneettilukko on sähkölukituksen yleisratkaisu. Voidaan käyttää esim. yhdistettynä kulunvalvontaan tai koodinäppäimistöön. Sähkömagneetit ovat yleisesti ottaen pitävämpiä kuin esimerkiksi sähköpielirauta. Vesisuojattu malli soveltuu myös ulkokäyttöön. Käyttölämpötila -60 asteesta +80 Celsiusasteen lämpötiloihin. Pitovoima 1800N – 15000 N mallista riippuen.

 

EL402 Lukko

Kauttamme saa sähköisiä lukkoja erilaisiin tarkoituksiin: moottorilukkorungot, solenoidilukkorungot, sähköpieliraudat, sähkömagneettilukot, koodinäppäimistöt yms.

Langoitettujen ratkaisujen ohella tarjolla myös, lähinnä omakotitalokäyttöön tarkoitetut, paristokäyttöiset: Abloy Control+ kaukosäätöinen kodin keskuslukitus sekä Idolo sormenjälkilukot.

Teemme ovista automaattisia!

koneistot

Automaattisesti avautuvat ja sulkeutuvat ovet luovat mukavia ja helppokäyttöisiä oviympäristöjä.
Meiltä saa ladukkaat ja hiljaiset Dorman sekä Abloyn ovikoneistot, ovisensorit ja invakytkimet paikalleen asennettuna.

Lue lisää oviautomatiikasta

Ovensuljin

Ovensulkimet ovat oviautomatiikkaa yksinkertaisimmillaan

Automaattisesti takana sulkeutuvat ja lukittuvat ovet lisäävät turvallisuutta ja huolettomuutta.
Meiltä saa laadukkaat Dorman ja Abloyn ovensulkimet. Vaihtoehtoja niin sisä- kuin ulko-ovillekin.

Lue lisää ovensulkimista

Asennuspalvelut kaikille tuotteille takuutyönä!

Lukon asennus

Asennamme tarvittaessa kaikki kauttamme saatavat tuotteet. Niin mekaaniset, elektroniset kuin elektromekaanisetkin. Asennukselle annamme aina takuun.