AJAX systems - Ammattitason langaton turvajärjestelmä

AJAX Systems – Ammattitason langaton hälytysjärjestelmä

Ajax on älykäs, luotettava ja salamannopea ammattitason langaton hälytysjärjestelmä. Se reagoi vain todellisiin uhkiin ilman virhehälytyksiä! Jos jotain tapahtuu, Ajax ilmoittaa siitä sinulle silmänräpäyksessä ja auttaa estämään uhkatilanteet.

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä. Palkintoja Ajax on saanut mm. innovatiivisuudesta, paloturvallisuudesta ja riskien ehkäisystä.

  • hälytysjärjestelmä havaitsee murtovarkaat
  • Ajax havaitsee murtovarkaat
  • hälytysjärjestelmä ehkäisee tulipalot
  • Ajax estää tulipalot
  • hälytysjärjestelmä havaitsee vuodot
  • Ajax havaitsee vesivuodot
  • ajax suoratoistaa kamerat
  • Ajax suoratoistaa valvontakameroita
  • ajax hallitsee laitteet
  • Ajax hallitsee muita laitteita

Ajax on oikeasti erilainen, uudelleenmietitty langaton hälytysjärjestelmä, joka tarjoaa huoletonta langattomuutta. Laitteitten paristonkesto on jopa 7 vuotta. Ylivertainen nopeus ja pitkiin kantamiin kykenevä radiotekniikka tekee Ajaxista varman ja luotettavan uhkien torjunta järjestelmän. Parhaimmillaan avoimessa tilassa laitteitten kommunikointiväli voi olla jopa 2000 metriä.

Rakensimme Ajaxin tyhjästä yhdistämällä aiemmin olemattoman tekniikan funktionaaliseen suunnitteluun ja käytimme parhaita käytettävissä olevia komponentteja. Tämä tinkimätön lähestymistapa teki mahdolliseksi luoda käyttäjäystävällinen turvajärjestelmä, joka on osoittanut luotettavuutensa huippuammattilaisille.

Huipputurvallinen kommunikointi

Ajaxin langaton kommunikointi on huipputurvallista. Järjestelmä huomaa, jos radiosignaalia yritetään estää tai muuttaa. Ajax reagoi radiohäirintään välittömästi ja muuttaa omaa kommunikointikanavaansa ja -tapaansa. Jos häirintä on todella intensiivistä ja voimakasta Ajax tekee radiohäirinnästä hälytysilmoituksen. Ajaxin kaikki kommunikaatio on vahvasti salattua. Ajax salaa kaiken tietoliikenteen joka vaiheessa muuttuvalla salausalgoritmilla. Ajax Systemsin voittamaton radiokommunikointitekniikka on yhtä turvallinen ja luotettava kuin langoitetussa järjestelmässä. Lue lisää Jewelleristä Ajax Systemsin sivuilta: Loppu kaapeleille.

Hälytysjärjestelmä on helppo hallinnoida

helposti hallittava hälytysjärjestelmä

Ajax-sovelluksen kautta hallitset koko hälytinjärjestelmää helposti ja välittömästi. Kytke hälytys päälle, kun poistut kotoa ja poistkytke lähestyessäsi kotia.

Saat reaaliaikaisia ilmoituksia tapahtumista välittömästi, ilman viiveitä – jopa nopeammin kuin nykyaikaisilla viestintäsovelluksilla.

Voit kytkeä sähkölaitteita päälle ja pois etänä sovelluksen kautta tai voit vaikkapa tarkistaa kotisi eri huoneiden lämpötiloja, sillä lähes kaikissa Ajax-järjestelmän tunnistimissa on myös sisäänrakennettu lämpötilan seuranta.

Autamme mielellämme

Kysy lisää tai pyydä tarjous juuri sinun tarpeisiin sopivasta järjestelmästä. Ajax soveltuu ja muokkautuu tarpeen mukaan erittäin joustavasti pienestä isommaksi järjestelmäksi. Kaiken ylivertaisuuden lisäksi Ajax on myös uskomattoman järkevästi hinnoiteltu ammattitason turvajärjestelmä!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail