Yritysinfo

LukkoPro Oy | Viitaseudun Lukko, Keskitie 3, 44500 Viitasaari

Olemme alkuvuodesta vuonna 2008 perustettu ABLOY ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike Viitasaarella. Yritysoston myötä vuoden 2013 alussa yhtiömuoto muuttui Oy:ksi. Tarjoamme laadukkaita turvallisuuspalveluita mekaanisesta lukituksesta elektroniseen murtosuojaukseen yhteistyössä alan parhaiden päämiesten kanssa.

Kaikilla työntekijöillämme on ABLOY -valvuutettu lukkoseppä -kortti sekä työturvallisuus- että tulityökortit, jotka takaavat huolellisen ja turvallisen työnteon lisäksi laadukkaan lopputuloksen. Lisäksi työntekijöiltämme edellytetään Suomen Poliisin myöntämää Turvasuojaajakorttia, joka takaa työntekijöidemme luotettavuuden ja moitteettoman taustan. Meillä on Suomen poliisin myöntämä turvaurakointilupa. Olemme LukkoProna Tukesin hyväksymä valtuutettu paloilmoitinlaiteasennusliike.

Yhdistyimme LukkoPro Oy konserniin kesäkuun alussa vuonna 2019. Toimipisteitä LukkoProlla on Viitasaaren lisäksi Oulussa, Ylivieskassa, Raahessa ja Kokkolassa. Palvelemme kokonaisvaltaisesti kaikissa oviympäristöön liittyvissä asioissa Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja osittain myös Pohjois-Savon alueella. Tavoitteenamme on olla alueemme halutuin vaihtoehto.

Vuoden 2022 joulukuun 1. päivä Caverion Oyj osti LukkoPro Oy:n koko osakekannan, josta lähtien olemme olleet osa Caverion-konsernia. LukkoPro Oy on Caverionin tytäryhtiö.