Turvalukolla murtovarkaat pysyvät loitolla

SL905 Turvalukko-illustraatio

Kuvassa koukkutelkinen SL905 turvalukko

Syksy on otollista aikaa asunto- ja mökkimurroilla. Turvalukko estää tehokkaasti asuntomurtoja ja alentaa kotivakuutuksen maksua!

Turvalukkoon on mahdollista tehdä kotiavaimelle sopiva uusi avainsylinteri, jolloin avainnippuakaan ei välttämättä tarvitse kasvattaa taas yhdellä lisäavaimella.

Huom! Turvalukko asennetaan oveen lisälukoksi! Paloturvallisuussyistä turvalukkoa on tarkoitus käyttää ainoastaan kun asunnossa ei oleilla.

Turvalukkoja on saatavilla sekä ulko- että sisäpuolisella avainpesällä kuten myös molemminpuolisella avainpesällä. Erikoistapauksissa turvalukon saa myös sisäpuolen vääntönupilla, jolloin turvalukkoa on luvallista käyttää myös silloin, kun kiinteistössä on ihmisiä.

Malleissa, kuten ABLOY SL905 ja BODA 428, tulee omat avaimet mukana.

Lisälukitus varmuuslukolla parantaa murtoturvallisuutta monella tapaa. Oven murtolujuus nousee, kun ovi on lukittu ovikarmiin kahdesta kohdasta. Myös avainturvallisuus kasvaa, jos käyttölukon avaimia on joutunut kadoksiin. Kodin hälytinjärjestelmällä varustetussa kodissa varmuuslukkoa voidaan käyttää järjestelmän päälle kytkemiseen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail