LukkoPro Oy toimipisteet

Olemme osa LukkoPro Oy konsernia

LUKKOPRO OY OSTAA VIITASEUDUN LUKKO OY:N LUKITUSLIIKETOIMINNAN

LukkoPro Oy ostaa Viitaseudun Lukko Oy:n lukitus- ja turvatekniikan liiketoiminnan Viitasaarella ja laajentaa toiminta-aluettaan Keski-Suomeen. Kaupan jälkeen LukkoPro Oy palvelee asiakkaitaan viidellä paikkakunnalla; Ylivieskassa, Raahessa, Kokkolassa, Oulussa ja nyt myös Viitasaarella.

Yrityskauppa vahvistaa LukkoPron markkina-asemaa kotimaisena täyden palvelun lukkoliikkeenä ja toiminta Viitasaarella tulee laajenemaan. Aiemmin tänä vuonna LukkoPro aloitti toiminnan Oulussa. Yrityskaupan myötä Viitasaaren seudun lukituspalvelut tulevat kasvamaan ja palveluajat laajentumaan mm. uutta noutopalveluautomaattia hyödyntämällä. Viitaseudun Lukko Oy:n henkilöstö siirtyy LukkoPron palvelukseen vanhoina työntekijöinä ja lukkoliike jatkaa toimintaa tutulla paikalla. Yrityskauppa astuu voimaan 1.6.2019.

”Liiketoiminnan myynti LukkoProlle takaa asiakkaillemme Viitasaarella jatkossa entistä paremman ja nopeamman toimitusvarmuuden sekä laajemman palveluvalikoiman lisääntyvien resurssien myötä. Tuotevalikoimamme kasvaa mm. uusimpiin Abloy- ja iLOQ -elektromekaanisiin lukitusjärjestelmiin. Viitaseudun Lukon näkökulmasta näimme ratkaisun parhaana mahdollisena vaihtoehtona taataksemme lukituspalvelut ja nopeat toimitukset Viitasaarella jatkossakin, kertoo Viitaseudun Lukon yrittäjä Juhani Hyvärinen.”

”Viitaseudun Lukon henkilöstö ja heidän ammattitaitonsa teki meihin vaikutuksen jo aiemman yhteistyömme aikana, ja olenkin nyt ylpeä saadessani toivottaa heidät tervetulleeksi LukkoPron perheeseen. Yrityskauppa mahdollistaa LukkoProlle toiminta-alueen laajentumisen Keski-Suomeen. Kustannuksien ja palveluiden saatavuuden näkökulmasta välimatkat on meille kriittinen tekijä – meidät tunnetaan tehokkaana toimijana, joten omien ammattilaisten työskentely Viitasaaren alueella antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet vastata asiakkuuksiemme kasvaviin lukitus- ja turvallisuustarpeisiin -kertoo LukkoPro Oy:n toimitusjohtaja Marko Määttä”

Viitaseudun Lukko Oy

Viitaseudun Lukko on Abloy -valtuutettu lukkoliike Viitasaarella. Lukkoliike on palvellut asiakkaitaan Viitasaarella jo vuodesta 2008. Viitaseudun Lukon palvelualue ulottuu Viitasaarelta myös lähialueen kuntiin ja kaupunkeihin. Lisäksi Viitaseudun Lukko palvelee asiakkaitaan verkkokaupassa ympäri vuorokauden.

LukkoPro Oy

Kotipaikkaansa Ylivieskassa pitävä LukkoPro Oy on täyden palvelun Abloy ja iLOQ -valtuutettu lukkoliike, joka palvelee asiakkaitaan viidellä paikkakunnalla turvallisuusalan elinkeinoluvallisena toimijana. LukkoPro Oy on perustettu vuonna 1976 ja palveluksessamme on yli 20 turvallisuusalan ammattilaista. Vahvana visiona meillä on olla alueemme halutuin kumppani lukitus- ja turvallisuustekniikassa.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail