Oviautomatiikka

Ovikoneisto ilman kuorta

Kääntöovikoneiston sisällä

Vaivattomasti, äänettömästi ja huomaamattomasti avautuvat ovet tuovat sekä ulko-oviin että myös sisätiloihin esteettömyyttä ja mukavuutta.

Oviautomatiikka helpottaa jokapäiväistä elämää silloin, kun kädet ovat täynnä tai ovien avaaminen olisi muusta syystä työlästä tai hankalaa. Oviautomatiikka on välttämättömyys kohteissa, joissa oviin koskemista pitää välttää hygieniasyistä. Se on myös tarpeellinen julkisten tilojen poistumistieratkaisuissa ja palo-ovissa.

Kääntyvät ovet:
Kääntöovikoneisto on mahdollista asentaa jo olemassa oleviin oviympäristöihin. Se on erityisen soveltuva kohteisiin, joissa oven pitää toimia myös palo- tai poistumistieovena tai sen tiiviydellä ja lämmöneristyksellä on merkitystä.

Liukuovet:
Liukuoviautomatiikkaa suositellaan käytettäväksi kohteissa, joissa henkilöliikennettä on paljon ja se on jatkuvaa, kuten esimerkiksi liikekeskuksissa, lento- ja rautatieasemilla. Automaattinen liukuovi tuo lisämukavuutta myös pienempiin liiketiloihin, joissa oven pitää olla huomaamaton.

Käyttökohteita:
Oviautomatiikan käyttökohteita ovat mm. liikekeskukset, julkiset tilat, lento-, rautatie- ja bussiasemat, sairaalat, palvelutalot, vanhainkodit, päiväkodit, toimistot, liikekiinteistöt, hotellit, ravintolat, teollisuusrakennukset, varastot sekä kotiympäristö.

Kyynärkytkin oven vieressä

Kyynärkytkin

Koteihin:
Oviautomatiikka on esteetöntä kulkemista parhaimmillaan. Ovet avautuvat edessäsi kuin itsestään ja sulkeutuvat perässäsi luotettavasti lukkoon saakka. Avausimpulssin antamiseen on valittavanasi erilaisia ratkaisuja painikkeista ABLOY CONTROL+ -kaukoavaimeen tai vaikka liiketunnistimeen. Tyylikkäästi muotoillut oviautomatiikkatuotteet voidaan asentaa niin uusiin kuin remontoitaviin koteihin

Toimitamme koko oviympäristön tuotteitten kirjon paikalleen asennettuina!
Suoritamme ovikoneistojen huollot, korjaukset ja asennukset.

Meidän kauttamme saa sekä ABLOYn että DORMAn oviautomatiikan tuotteet.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail