Abloy Protec2 CLIQ – Elektromekaanista kulunhallintaa

Abloy Protec 2 CLIQKorkeatasoisen turvallisuusratkaisun on oltava yksinkertainen, helppokäyttöinen sekä joustavasti laajennettavissa. Siksi useimmiten ei ole käytännöllistä pitää yllä erillistä elektronista järjestelmää kulunhallintaa varten ja mekaanista järjestelmää lukitusta varten.

ABLOY PROTEC2 CLIQ yhdistää molemmat teknologiat samaan järjestelmään. Patentoitu PROTEC2-avainjärjestelmä huolehtii mekaanisesta turvallisuudesta, ja elektroninen CLIQ-teknologia helpottaa avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin hallintaa.

Elektromekaaniset Protec2 CLIQ avainpesät eivät vaadi kaapelointia. CLIQ-lukituksen voi asentaa olemassa oleviin Abloy lukkorungollisiin oviin ilman muutostöitä.

opencut_CLIQ_key

  • Mekaanisen ja elektronisen teknologian yhdistelmän ansiosta ABLOY PROTEC2 CLIQ on tuplavarmistettu ja tuplaturvallinen.
  • Helposti muokattavat kulkuoikeudet on sidottu kelloon ja kalenteriin, jolloin on mahdollista määrittää, että esim. tietyillä avaimilla pääsee kiinteistöön vain sovittuina aikoina. Tapahtumat ja niiden ajankohdat on aina nähtävissä ABLOY CLIQ Web Managerissa.
  • Järjestelmästä voi tehdä etähallittavan, jolloin selainpohjaisella ABLOY CLIQ Web Manager -ohjelmistolla voit muuttaa kulkuoikeuksia milloin vain ja mistä vain – ilman että lukkojen luona tarvitsee käydä.
  • ABLOY PROTEC2 CLIQ -järjestelmän avulla yksittäinen käyttäjä pääsee yhdellä avaimella aina sinne minne on tarkoituskin. Kulkuoikeuksien hallinnointi on joustavaa ja kadonneen avaimen poistaminen sekä uuden luominen vaivatonta.


esite-protec2-cliq

Lataa Abloy Protec2 CLIQ -esite

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail