Aliro_kuva

Siemens Aliro – Kulunvalvonnan uusi sukupolvi

”Mielestämme kulunvalvonnan pitäisi olla yksinkertaista ja turvallista. Olemme yhdistäneet yli 30 vuoden kokemuksemme ja uusimman Internet-teknologian tehdäksemme järjestelmästä mahdollisimman helppokäyttöisen ja samalla ehdottoman turvallisen.” – Siemens

Kulunvalvonnassa on pohjimmiltaan kyse haluttujen henkilöiden vaivattomasta sisäänpääsystä sekä kaikkien muiden henkilöiden pitämisestä poissa kiinteistöstä.

Aliro järjestelmä on niin helppo käyttää, ettei se vaadi erikoiskoulutuksia.  Se edustaa kulunvalvonnan uutta sukupolvea. IP-pohjainen ratkaisu käyttää LAN-lähiverkkoa kommunikointiin ovikeskusten välillä.

Aliro laajentuu helposti asiakkaiden tarpeiden mukana, joten se on kustannustehokas ratkaisu yhden oven kohteesta aina yli 512 oven järjestelmään asti. Järjestelmän hinta on suoraan verrannollinen valvottavien ovien määrään. Ei erillisiä lisenssimaksuja!
Aliro kasvaa yrityksesi kasvaessa.

Esimerkki Aliro-järjestelmästä (käytettäessä lähiverkko- ja RS485-liitäntöjä)

Esimerkki Aliro-järjestelmästä (käytettäessä lähiverkko- ja RS485-liitäntöjä)

Aliro sopii erityisen hyvin pienten ja keskisuurten asuinkiinteistöjen, toimistorakennusten ja yritysten tarpeisiin.

Asuinkiinteistöt

Aliro ratkaisee asuinkiinteistöjen ongelmat, jotka liittyvät kadonneisiin avaimiin tai helposti yleiseen tietoon leviäviin avauskoodeihin. Samalla se kuitenkin turvaa asukkaiden vaivattoman pääsyn kotiinsa.

Järjestelmäkäyttäjä voi ohjelmoida asukkaille ja huoltoyhtiölle etälukutunnisteita, jotka mahdollistavat kulun kaikista järjestelmään liitetyistä ovista – tai vain yhdestä ovesta. Lisäksi kulkua on mahdollista rajoittaa kellonajan tai viikonpäivän mukaan.

Toimistoympäristöt

Aliro on ihanteellinen ratkaisu toimistotilojen pääoven (sekä takaovien, toimiston ovien, varastojen ja palvelinhuoneiden ovien jne.) valvontaan, sillä järjestelmän avulla on erittäin helppo myöntää määräaikaisia kulkuoikeuksia tilapäistyövoimalle ja vieraille.

Myymälätilat

Myymälätiloissa ja muissa vastaavissa kohteissa Aliro voi parantaa merkittävästi turvallisuutta varmistamalla pääoven automaattisen lukituksen esimerkiksi taukojen aikana, aukioloajan päättyessä sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä. Se voi myös helpottaa elämää yrityksissä, joissa on tilapäistyövoimaa tai kausityöntekijöitä, koska määräaikaisten kulkukorttien myöntäminen on paljon helpompaa kuin avainten haltijoiden seuranta tai rakennusten eri kulkukoodien pitäminen salassa.

Etähallinta

Etähallinta on mahdollista Web-selaimella ja mobiilisovelluksella, joka tarkoittaa samalla sitä, että järjestelmästä ei tule kalliita päivystyskäyntejä mikäli kadonnut avain joudutaan poistamaan järjestelmästä toimistoajan ulkopuolella.

Siemens Aliro mobiilisovellus

Siemens Aliro mobiilisovelluksesta saatavilla iPhone ja Android -puhelimiin

Voit mistä tahansa etänä tarkistaa, kuka on sisällä ja kuka ulkona, ohjata hälytinjärjestelmää, lukita ja avata ovia sekä ohjelmoida ja poistaa käyttäjiä. Turvallisuus ei ole koskaan aikaisemmin ollut näin hyvin hallinnassa.

Pyydä tarjous nykyaikaisesta kulunvalvontaratkaisusta meiltä!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail