Abloy Avainjärjestelmät

Abloy Sento avain - Inspired by King Arthur

Abloy Sento

ABLOY SENTO on aikaa ja kulutusta kestävä avainjärjestelmä kotisi kaikkiin lukitustarpeisiin. Tuotevalikoima kattaa niin käyttö- ja varmuuslukot, riippulukot kuin kalustelukotkin. Uuden AWS-toimintamekanismin (Anti-wear-system) ansiosta avaimen käyttötuntuma pysyy tarkkana ja avaat lukot vaivattoman helposti vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

ABLOY SENTO on nykyaikainen lukituksen perusratkaisu, jonka symmetrinen avain on patentoitu ja helppokäyttöinen. Se on joka kodin lukitusratkaisu ja sitä suositellaan omakotitalojen ja mökkien lukintaan kuten myös pieniin sarjalukostoihin.

ABLOY SENTO -järjestelmän patentti on voimassa 2026 saakka. Mallisuoja on voimassa vuoteen 2034

Lisäavaimia Sentoon saa vain Abloy valtuutettujen lukkoliikkeitten, kuten meidän kauttamme. Lisäavaimet tilataan aina Abloyn tehtaalta. Yksittäislukituksessa uuden lukkopesän mukana toimitetaan avainkortti, joka on oltava mukana lisäavaimia tilatessa. Lisäavaintilauksen tekemiseksi mukaan tarvitaan kortin lisäksi myös yksi olemassa oleva avain.
Avainkortin voi rekisteröidä Abloyn nettisivuilla siltä varalta, että se sattuisi katoamaan.

Abloy Sento avain optimatunnisteella

Abloy Sento + Optima

ABLOY SENTO + OPTIMA on ideaalinen ratkaisu taloyhtiöihin helpottamaan avainten hallintaa ja kulunvalvontaa. ABLOY OPTIMA on etäluettavalla tunnisteella toimiva langaton tai langoitettu järjestelmä, joka asennetaan tarvittaviin oviin, kuten kaikkiin taloyhtiön yhteisiin tiloihin.

Avaimen hukkuessa etätunniste on helppo ja nopea poistaa käytöstä, jolloin taloyhtiön yleiset tilat on turvattu ilman uudelleensarjoittamista – kustannustehokkaasti.

Lue lisää ABLOY Optimasta >>

Abloy Exec avain

Abloy Exec

ABLOY EXEC on perinteinen asuinkiinteistöjen lukitusjärjestelmä, jonka symmetrinen muovipäinen avain on kestävä ja miellyttävä käsitellä.

EXEC oli ns. tehdastasoinen järjestelmä, jonka lisäavaimet tilattiin ennen Abloy Oy:n Joensuun tehtaalta avainkorttia vastaan. Avaimen patentti on kuitenkin päättynyt 25.3.2013. Tästä syystä vanhoista avaimista on pidettävä entistä parempaa huolta, koska patentti ei enää turvaa avaimen luvattomalta kopioinnilta.

ABLOY EXEC avainjärjestelmälle ei enää tehdä uusia lukostoja. Nykyaikaisempi ABLOY SENTO on korvannut vanhentuneen ALBOY EXEC lukitusjärjestelmän.

Valmistamme Abloy Exec lisäavaimet heti lukkoliikkeessä isännöitsijän tilauksesta tai avainkortin ja avaimen esittävälle yksityishenkilölle.

Abloy Classic avain

Abloy Classic

 

ABLOY CLASSIC on perinteinen avainjärjestelmä ja tarkoitettu nykypäivänä lähinnä yksittäisiin lukitustarpeisiin, kuten soutuveneen, vajan tms. lukintaan.

Avainjärjestelmä on ollut käytössä vuodesta 1919 lähtien. Lisäavainten helppo saatavuus edellyttää erityistä huolellisuutta avainten käyttäjiltä. Ei suositella ensisijaiseksi lukitusratkaisuksi asuinrakennuksiin. Tähän tarkoitukseen on Abloy Sento.

Lisäavainten valmistamista ei ole rajattu. Teemme lisäavaimet malliavaimen mukaan.

Abloy Sentry avain

Abloy Sentry

ABLOY SENTRY on ideaalinen avainjärjestelmä lukitusjärjestelmiin, joissa tarvitaan vain laitelukkoja eli metallikaluste-, huonekalu- tai riippulukkoja.

Käyttökohteita:

Sähkö-, vesi-, kaasu- ja puhelinyhtiöt, raha- ja peliautomaatit, parkkimittarit, postilaatikot, pankkilokerot, vaatekaapit, myymäläkalusteet, junavaunut, rekat, portit ja veneet.

  • Vuoteen 2026 patenttisuojatut avaimet ja lukot, mallisuoja voimassa vuoteen 2035
  • Toimintavarma ja vahva rakenne vaativiin olosuhteisiin (standardi EN1303)
  • AWS Anti-Wear-SystemTM -mekanismi
  • Kokometallinen, symmetrinen avain

Lisäavaimia saa vain avainkortin haltija, jolla on yksi malliavain mukana. Avaimet tilataan Abloyn tehtaalta Abloy valtuutetun lukkoliikkeen, kuten meidän kautta.

Abloy Protec2 avain

Abloy Protec2

ABLOY PROTEC2 on yritysten ja organisaatioiden kokonaisvaltainen lukitusratkaisu, jonka metallipäinen, symmetrinen avain on luja. Patentilla suojatun liikkuvan elementin ansiosta avainturvallisuus on huipputasoa. Sarjoitusmahdollisuudet ovat ylivertaiset.

Suuren avainkombinaatiomäärän ansiosta ABLOY PROTEC2 -lukitusjärjestelmä sopii kohteisiin, joihin tavanomaiset järjestelmät eivät riitä. Lisäksi järjestelmää voidaan laajentaa CLIQ –ominaisuuksilla

Korkean turvatason avainjärjestelmänä ABLOY PROTEC2 takaa tarkoin suojatun asiakastietojen käsittelyn ja turvallisen sekä kontrolloidun tilauskäytännön.

ABLOY PROTEC2 on suuriin sarjalukostoihin tarkoitettu mekaaninen lukitusjärjestelmä, mutta sitä on saatavilla myös omakotitalojen lukintaan.

Abloy Protec2 Cliq avain

Abloy Protec2 CLIQ

ABLOY PROTEC2 CLIQ on mekaniikkaan ja elektroniseen tunnistukseen perustuva kulunhallintajärjestelmä. Korkeatasoinen turvallisuusratkaisu, joka on yksinkertainen, helppokäyttöinen sekä joustavasti laajennettavissa. Sen kaksinkertainen teknologia merkitsee kaksinkertaista varmistusta.

PROTEC2 CLIQ yhdistää kulunhallinnan ja huipputurvallisen lukituksen. Erillistä kulunvalvontaa ei tarvita.

ABLOY PROTEC2 CLIQ -järjestelmän avulla yksittäinen käyttäjä pääsee yhdellä avaimella aina sinne minne on tarkoituskin. Kulkuoikeuksien hallinnointi on joustavaa ja kadonneen avaimen poistaminen sekä uuden luominen vaivatonta. Avaimen poistaminen järjestelmästä ei vaadi uudelleensarjoittamista.

Helposti muokattavat kulkuoikeudet on sidottu kelloon ja kalenteriin, jolloin esimerkiksi siivoojat pääsevät automaattisesti kiinteistöön vain sovittuina aikoina. Tapahtumat ja niiden ajankohdat on aina nähtävissä ABLOY CLIQ Web Managerissa.

Selainpohjaisella ABLOY CLIQ Web Manager -ohjelmistolla voit muuttaa kulkuoikeuksia milloin vain ja mistä vain – ilman että lukkojen luona tarvitsee käydä.

Lue lisää >>

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail